VUOKRAA ASUNTO FLORIDASTA


Homeaway rentals

KLIKATKAA YLLÄ OLEVAA KUVAA JA SEN JÄLKEEN SEURAAVALLA SIVULLA KIRJOITTAKAA HAKUUN ESIM. PALM BEACH FLORIDA JA LÖYDÄTTE SATOJA EDULLISIA ALUEEMME LYHYTAIKAISIA VUOKRAKOHTEITA.

NYT ON HYVÄ AIKA OSTAA ASUNTO FLORIDASTA

hot-new-deals

TERVETULOA SUOMALAISTEN FLORIDAAN

 

Me olemme vuosia auttaneet Suomalaisia muuttamaan tänne Floridan aurinkoon.  Suomalaisten Floridassa voi todella nauttia elämästä.  Floridan Suomalaisaluella on valtavasti toimintaa.  Kiireisimpinä kuukausina on, jopa niin monia tapahtumia samana päivänä, että on vaiketa valita mitä tehdä.  Kaikkien tapahtumien lisäksi täällä voi lähes joka päivä: Uida meressä, pelata tennistä, nauttia Floridan upeista golf kentistä, jotka ovat lisäksi hyvin edullisia, grillata, saunoa……  Suomalaisten Florida on todellinen paratiisi.  Ostakaa tekin nyt oma asunto Floridasta, kun Euro on vielä huomattavasti vahvempi kun Dollari.

ASUNTOJEN HAKUKONE

Sivujemme linkeistä on helppo valita mieluinen Floridan asunto.  Meillä on kaikki alan viimeisimmät asuntojen hakukoneet, joista teidän on helppoa etsiä Floridan asuntoja.   Mutta jos haluatte, että me löydämme teille mieluisen asunnon, niin täyttäkää vain sivullamme oleva kaavake ja lähetämme teille kymmeniä esimerkkejä Floridan edullisista asunnoista.  Meillä on myynnissä yli 50,000 asuntoa ja niistä pystymme varmasti löytämmään teille mieluisen asunnon.  Euro on aina vain huomattavasti vahvempi, kuin Dollari ja näin saatte asunnon huomattavasti halvemma, kuin Amerikkaliset, joilla ei ole vahvoja Euro.  Vaikka joillain alueilla on jo pientä hintojen nousua, niin me pystymme löytämään teille edullisen asunnon yli 50,000:en asunnon valikoimasta.  Home Max Realty International on ainoa Suomalainen Realty Floridassa, joka on 3.n eri kiinteistövälittäjien yhdistyksen jäsen liike ja siksi sivuiltamme löytyvät kaikki: Palm Beach:in, Ft Lauderdale:n ja Miami asunnot.  Me voimme myydä kaikkia sivuiltamme löytyviä asuntoja, vaikka ne eivät olisi meidän omia listuksia.  Näin teidän ei tarvitse etsiä asuntoja mistään muualta, sillä meillä on myynnissä kaikki Etelä Floridan asunnot.

Hyvät ja turvalliset asuntokaupat tehdään aina kokeneiden Home Max Realty International:in välittäjien kanssa.  Toimistomme on Suomalaisalueen keskellä Suomi Taloa vastapäätä Lantana:ssa.

SPECIAL OFFERS

Klikatkaa alla olevia kuvia ja pääsette tutustumaan Floridan asuntoihin.  Kun haluatte nähdä kaikki kuvat asunnoista tai lisätiedot, teidän tulee rekisteröityä.  Se on ilmaista ja kestää vain 15 sekunttia.  Täyttäkää kaavakkeeseen: Nimenne, sähköpostiosoitteenne, puhelinnumeronne, country kohtaan Suomi ja Price Range kohtaan hintaluokka, minkä hintaista asuntoa olette etsimässä.  Kun olette rekisteröityneet, niin pääsette näkemään kaikki tiedot asunnoista ja voitte laittaa muistiin mieluisia asuntoja.  Voitte palata aina tilillenne kirjoittamalla sähköposti osoitteenne My Listing Manager kohtaan.

Half Moon Bay

SUOMALAISTEN SUOSIKKIALUE HALF MOON BAY

For sale sign

ERIKOISTARJOUS ASUNNON OSTAJILLE!

Klikatkaa  Please Register Now  linkkiä ja sen jälkeen kaikki mieluiset asunnot pysyvät muistissa ja teidän ei tarvitse tehdä samaa hakua uudestaan.  Rekisteröinti on ilmaista ja kestää vain 15 sekunttia.  Rekisteröinnin jälkeen löydätte kaikki mieluiset asunnot  My Account linkistä.   

Lisäksi rajoitetun ajan me maksamme teille teidän asunnon ostokuluja jopa $5,000.00, kun ostatte asunnon Home Max Realty International:ista* .   Mutta kannattaa kiirehtiä, sillä tämä tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan. 

Florida Mobile MLS Search

ASUNTOJEN HAKU KÄNNYKÄSTÄ 

 

FLORIDAN ASUNTOKAUPPAA YMPÄRI VUOROKAUDEN

Meidän hakurobottimme tekevät työtä ympäri vuorokauden ja etsivät asiakkaillemme parhaat mahdolliset kohteet.  Kun työn tekee robotti, niin se lähettää kaikki kriteerienne mukaiset asunnot ja näin saatte sähköpostiinne todella kaikki vaihtoehdot, eikä kiinteistövälittäjän valitsemat, jotka eivät ehkä mielytä teitä.  Useat kiinteistövälittäjät ovat erikoistuneet vain lähialueen asuntohin ja eivät ole halukkaita lähtemään pidemmälle esittelemään asuntoja ja siksi lähettävät vain lähialueen asuntoja.  Viimeisen tutkimuksen mukaan meidän MLS hakukoneestamme löytyy 20% enemmän myynnissä olevia asuntoja, kun esimerkiksi Zillow:n tai Trulian sivuilta, joilla ei ole suoraa yhteyttä kiinteistövälittäjien MLS systeemiin, kuten meillä on.  Myös myytävät asunnot löytyvät sivultamme noin viikkoa aikaisemmin, kuin heidän sivuilta.  Tämä on ostajille hyvin tärkeätä, sillä parhaat ja halvimmat asunnot myydään aina nopeasti.  Siksi Zillow:n ja Trulia:n sivuilta löytyykin paljon jo myytyjä asuntoja.  Kun hakurobottimme tekee työtä ympäri vuorokauden, niin se varmistaa, että saatte sähköpostiinne kaikki viimeisimmät listaukset ja teette parhaan mahdollisen kaupan.

KLIKATKAA ALLA OLEVAA KUVAA JA TÄYTTÄKÄÄ SEURAAVAN SIVUN AUTOMAATTI HAKUKAAVAKE, NIIN HAKUROBOTTIMME ALKAVAT ETSIMÄÄN TEILLE FLORIDAN UNELMA-ASUNTOA.  PALVELU ON TEILLE ILMAINEN.

REAL ESTATE SEARCH CENTER

Home Max Realty International  on ollut vuosia Floridan suurin asuntojen myyjä Scandinavialaisille Floridan asunnon ostajille.

Home Max Realty International:in kiinteistövälittäjät ovat huippuunsa koulutettuja kiinteistökaupan experttejä, jotka eivät ole erikoistuneet vain Suomalaisalueen asuntojen myyntiin, vaan kiinteistövälittäjämme tuntevat koko Floridan markkinat. Me olemme kiinteistövälittäjien yhdistyksen jäsenliike ja siksi voimme myydä kaikkia Floridassa myytäviä asuntoja.

MIKSI AINAISEN KESÄN FLORIDAAN?

Tässä suurimmat erot Suomen ja Floridan kakkosasuntojen välillä:

Mökki järven rannalla keskisuomessa maksaa noin 350,000 dollaria ja sinne on matkaa autolla ruuhkassa noin 6 tuntia.  Aurinkoisia päiviä noin 30 kesässä.

  

 

Lämpötila tällä hetkellä eteläsuomessa:

Floridaan lennätte mukavasti noin 10:ssä tunnissa ja aurinkoisia päiviä on riittävästi!  Voitte nauttia terassilla herkulliset illalliset joka päivä ympäri vuoden.  Voitte myös uida meressä, pelata golfia, kalastaa, kuntoilla, ym, ym, joka päivä ympäri vuoden!  

Upea merenranta-asunto maksaa vain alk. 150,000 dollaria !!!

 

  

Lämpötila Lake Worth:issa Floridassa tällä hetkellä:

SEURAAVASSA LISÄÄ ESIMERKKEJÄ MIKSI FLORIDAAN KANNATTAA SIJOITTAA JA ASUA KORKEAN ELINTASON IHANNEMAASSA. 

– Floridassa on lähes koko vuoden lämmintä.  Talvisin noin 20 astetta ja kesäisin 24 – 30 astettta.

– Meri-ilmasto ja hyvin vähän saasteita.

– Lähes kaikki on halvempaa kuin Suomessa.  Elintarvikkeet, vaatteet, polttoaineet, autot, asunnot ymv. ovat huomattavasti halvempia kuin Suomessa.

– Useat palvelut ovat Suomen kielellä ja jos haluaa oppia tai parantaa Englannin kielen taitoa, niin täällä on jopa ilmaisia kouluja.

– Työpaikan saanti useilla aloilla hyvin helppoa.

-Suomalaiset voivat oleskella 6 kuukautta vuodessa ilman vakituista oleskelulupaa.

– Oleskelu- ja työluvansaanti on usein paljon helpompaa, kuin monet luulevat.  Floridassa on useita tuomareita, jotka auttavat oleskelupa-asioissa. 

– Eläkeläisille lähetään eläkemaksut Suomesta suoraan USA:n tilille.

– Suomitalolla ja Kerhotalolla toimintaa Suomenkiellä runsaasti.

– Useat palvelut Suomenkielellä

– Suomalaisia lääkäreitä

– Suomalaisia lakimiehiä

– Suomalaisia autoliikkeitä

– Suomalaisia kiinteistövälittäjiä

– Terveyden huolto on erittäin hyvä.  USA:ssa on ehkä maailman parhaat laitteet ja testit.

– Asuminen rauhallista ja turvallista. 

Tällä hetkellä Floridan asuntojen hinnat ovat todella edullisia. Nyt on mahdollista tehdä todella hyvä sijoitus ja samalla päästä nauttimaan kaikista Floridan mukavuuksista.

MITÄ TEHDÄ FLORIDASSA

 

EURO ON HUOMATTAVASTI VAHVEMPI KUIN DOLLARI JA NÄIN SAATTE FLORIDAN ASUNNOT VIELÄ HALVEMMALLA!!!

 

FLORIDAN ASUNTOJEN HAKUKONE, JOSTA LÖYTYY YLI 50,000 ASUNTOA

HOME MAX REALTY INTERNATIONAL IS A MULTILINGUAL REAL ESTATE COMPANY

WE SPEAK ENGLISH, FINNISH, SWEDISH, RUSSIAN, AND SPANISH LANGUAGES

 

MUUTA FLORIDAAN

ILTALEHDEN KYSELYN MUKAAN YLI PUOLET SUOMALAISISTA HALUAA MUUTTAA ULKOMAILLE JA AURINKOON!

 

Amerikkaan muutto ei ole olleenkaan niin monimutkaista, kun monet luulevat. Tietenkin on saatava työ- ja oleskeluvat kuntoon, jos aikoo asua täällä jatkuvasti.  Turistiviisumilla täällä voi olla jopa 6 kuukautta joka vuosi.  Suurin osa asiakkaistamme viettää Floridassa noin 6 kuukautta talviaikaan. Nykyään on useita vaihtoehtoja vakituisen oleskeluluvan saantiin. 

USA:ssa on esim. E2 viisumi, jonka voi saada jos sijoittaa riittävästi esim. asuntoihin tai yritykseen.

Meillä on myynnissä useita erilaisia yrityksiä ja myös usean perheen taloja kiinteistösijoittajille, joita ostamalla oleskeluluvan saanti helpottuu. 

Me voimme suositella tuomareita, jotka ovat erikoistuneet maahanmuuttoasiohin ja ovat hoitaneet näitä asioita asiakkaillemme.

 

 

United_States

E-2 VISA LIVE AND WORK IN THE USA

 

 

 HALUATTEKO SAADA RAHALLE YLI 8%:N TUOTON?

 

 

 PANKKIEN ASUNNOT MEILTÄ HALVALLA

   

 

KLIKATKAA VAIN YLLÄ OLEVAA NEW HOT DEALS PAINIKETTA JA TÄYTTÄKÄÄ SEURAAVALLA SIVULLA TIETONNE KAAVAKKEESEEN JA ME LÄHETÄMME TEILLE ILMAISEKSI VIIMEISEN LISTAN HALVOISTA PANKKIEN ASUNNOISTA. 

 OLETTEKO MYYMÄSSÄ FLORIDAN ASUNTOANNE?

MEILLÄ ON PALJON KÄTEISOSTAJIA !

Me olemme myyneet jälleen lähes kaikki omat listauksemme ja tarvitsemme lisää asuntoja myyntiin!

Meillä on jatkuvasti asiakkaita ympäri maailmaa ja meillä kauppa käy vaikka tiedoitusvälineet kertovat muuta USA:n asuntokaupasta.

Suurin osa ostajistamme tulee tällä hetkellä ulkomailta, Euroopasta ja Canadasta.  Paikalliset ostavat tällä hetkellä hyvin vähän asuntoja, koska pankit eivät anna kovin helpolla uusia asuntolainoja.  Lähes kaikki asiakkaamme ovat käteisostajia ja tekevät päätökset nopeasti.

Me ilmoitamme jatkuvasti ympäri maailmaa myynnissä olevia asuntojamme.  Meidän mainosbudjettimme on todella valtava ja siksi meidän kotisivullamme on huomattavasti enemmän hittejä kuukaudessa, kuin muilla alueemme kiinteistövälittäjillä, joilla on oma kotisivu (Osalla ei ole edes omaa kotisivua).  Siksi meillä on paljon suurempi mahdollisuus myydä asuntonne nopeasti, kun yksittäisellä kiinteistövälitäjällä, joka yleensä listaa asunnon vain kiinteistövälittäjien MLS systeemiin ja jää odottomaan paikallista asunnon ostajaa.  Paikallisten ostajien kanssa kaupat päättyvät yleensä siihen, kun pankki sanoo ei asuntolainalle.  Meidän ostajista noin 90% on ulkolaisia käteisostajia, jotka tulevat tänne vain ostomielessä.

Jos olette myymässä asuntoanne, muuttamassa pohjoiseen tai takaisin Suomeen, niin me voimme auttaa teitä!

Me markkinoimme asuntoanne ympäri maailmaa!!!

Ottakaa yhteyttä joko soittamalla: 1-561-540-8122 tai

e-maililla [email protected]

OLKAA HYVÄ JA KLIKATKAA ALLA OLEVAA LINKKIÄ JA SAATTE ILMAISEN ARVION ASUNTONNE TÄMÄN PÄIVÄN ARVOSTA

LIST YOUR HOME FOR SALE

HOME MAX REALTY INTERNATIONAL

TOIMISTOMME SIJAITSEEN LANTANA:SSA SUOMI TALOA VASTAPÄÄTÄ DIXIE HIGHWAY:N JA FINLANDIA BLVD:N KULMASSA.

934 SOUTH DIXIE HWY, LANTANA FLORIDA 33462

PUHELIN: 1-561-540-8122

NYT VOITTE SOITTAA FLORIDAN KIINTEISTÖKAUPAN EXPERTEILLE PAIKALLISPUHELUN HINNALLA SUOMESTA. SKYPE NUMEROMME, JOKA KÄÄNTYY TOIMISTOOMME ON:

(09) 2316-7330

AIKAEROSTA JOHTUEN MEIDÄT TAVOITTAA PARHAITEN SUOMEN AIKAAN KELLO 20.00:N JA 24.00:N VÄLISENÄ AIKANA (USA:N AIKAAN 1.00 PM – 5.00PM).

MIKÄLI EMME OLE TAVOITETTAVISSA, NIIN OLKAA HYVÄ JA TÄYTTÄKÄÄ ALLA OLEVA KAAVAKE JA OTAMME TEIHIN YHTEYTTÄ MAHDOLLISIMMAN PIAN.

LISÄKYSYMYKSIÄ [Form id=”13″]

4 Responses to “VUOKRAA ASUNTO FLORIDASTA”

 1. HOME MAX REALTY INTERNATIONAL Says:

  VUOKRAA ASUNTO FLORIDASTA

 2. HOME MAX REALTY INTERNATIONAL Says:

  FLORIDAN VUOKRA-ASUNNOT

 3. HOME MAX REALTY INTERNATIONAL Says:

  VUOKRAA ASUNTO LAKE WORTHISTA

 4. HOME MAX REALTY INTERNATIONAL Says:

  VUOKRAA ASUNTO LANTANASTA

Leave a Reply

*

        
FinlandRussiaSwedishSpain