SUOMEKSI

TERVETULOA SUOMALAISTEN FLORIDAAN

 

Me olemme auttaneet lähes 20 vuotta Suomalaisia muuttamaan tänne Floridan aurinkoon.  Suomalaisten Floridassa voi todella nauttia elämästä.  Floridan Suomalaisalueella on valtavasti toimintaa.  Kiireisimpinä kuukausina on niin monia tapahtumia samana päivänä, että on vaikeata valita mitä tehdä.  Kaikkien tapahtumien lisäksi täällä voi lähes joka päivä: Uida meressä, pelata tennistä, nauttia Floridan upeista golf kentistä, jotka ovat lisäksi hyvin edullisia, grillata, saunoa……  Suomalaisten Florida on todellinen paratiisi.  Ostakaa tekin nyt oma asunto Floridasta, kun Euro on vielä vahvempi kuin Dollari.

 

ASUNTOJEN HAKUKONE

Sivujemme linkeistä on helppo valita mieluinen Floridan asunto.  Meillä on kaikki alan viimeisimmät asuntojen hakukoneet, joista teidän on helppoa etsiä Floridan asuntoja.   Voitte nykyään suurentaan asunnot ilmakuvasta ja jopa pyörittää asuntoja ympäri.  Lisäksi meidän Wak Score kartasta näette kaikki lähialueen palvelut.  Mutta jos haluatte, että me löydämme teille mieluisen asunnon, niin täyttäkää vain sivullamme oleva kaavake ja lähetämme teille kymmeniä esimerkkejä Floridan edullisista asunnoista.  Meillä on myynnissä yli 50,000 asuntoa ja niistä pystymme varmasti löytämmään teille mieluisen asunnon.  Euro on aina vain huomattavasti vahvempi, kuin Dollari ja näin saatte asunnon huomattavasti halvemma, kuin Amerikkaliset, joilla ei ole vahvoja Euro.  Vaikka joillain alueilla on jo pientä hintojen nousua, niin me pystymme löytämään teille edullisen asunnon yli 50,000:en asunnon valikoimasta.  Home Max Realty International on ainoa Suomalainen Realty Floridassa, joka on 3.n eri kiinteistövälittäjien yhdistyksen jäsen liike ja siksi sivuiltamme löytyvät kaikki: Palm Beach:in, Ft Lauderdale:n ja Miami asunnot.  Me voimme myydä kaikkia sivuiltamme löytyviä asuntoja, vaikka ne eivät olisi meidän omia listuksia.  Näin teidän ei tarvitse etsiä asuntoja mistään muualta, sillä meillä on myynnissä kaikki Etelä Floridan asunnot.  Voitte kääntää listaukset suomeksi klikkaamalla oikealla olevaa suomen lippua.

Hyvät ja turvalliset asuntokaupat tehdään aina kokeneiden Home Max Realty International:in välittäjien kanssa.  Toimistomme on Suomalaisalueen keskellä Suomi Taloa vastapäätä Lantana:ssa.

Klikatkaa alla olevaa For Sale kuvaa ja pääsette tutustumaan Floridan asuntoihin.

Asunto Floridasta Home Max Realty International

MIAMIN UUDET LUKSUSASUNNOT MEILTÄ ALLE RAKENNUTTAJIEN HINTOJEN

EDGEWATER MIAMI LUXURY CONDOS FOR SALE

Fire

livingroom 2

SIJOITTAJAN UNELMA – OMA HOTELLIHUONE

HOME MAX REALTY INTERNATIONAL

SINCE 1994

Home Max Realty International  on ollut yli 20 vuotta Floridan suurin asuntojen myyjä Scandinavialaisille Floridan asunnon ostajille.

Home Max Realty International:in kiinteistövälittäjät ovat huippuunsa koulutettuja kiinteistökaupan experttejä, jotka eivät ole erikoistuneet vain Suomalaisalueen asuntojen myyntiin, vaan kiinteistövälittäjämme tuntevat koko Floridan markkinat. Me olemme kiinteistövälittäjien yhdistyksen jäsenliike ja siksi voimme myydä kaikkia Floridassa myytäviä asuntoja.

MIKSI AINAISEN KESÄN FLORIDAAN?

Tässä suurimmat erot Suomen ja Floridan kakkosasuntojen välillä:

Mökki järven rannalla keskisuomessa maksaa noin 350,000 dollaria ja sinne on matkaa autolla ruuhkassa noin 6 tuntia.  Aurinkoisia päiviä noin 30 kesässä.

Lämpötila tällä hetkellä eteläsuomessa:

Floridaan lennätte mukavasti noin 10:ssä tunnissa ja aurinkoisia päiviä on riittävästi!  Voitte nauttia terassilla herkulliset illalliset joka päivä ympäri vuoden.  Voitte myös uida meressä, pelata golfia, kalastaa, kuntoilla, ym, ym, joka päivä ympäri vuoden!  

Upea merenranta-asunto maksaa vain alk. 150,000 dollaria !!!

Lämpötila Lake Worth:issa Floridassa tällä hetkellä:

SEURAAVASSA LISÄÄ ESIMERKKEJÄ MIKSI FLORIDAAN KANNATTAA SIJOITTAA JA ASUA KORKEAN ELINTASON IHANNEMAASSA. 

– Floridassa on lähes koko vuoden lämmintä.  Talvisin noin 20 astetta ja kesäisin 24 – 30 astettta.

– Meri-ilmasto ja hyvin vähän saasteita.

– Lähes kaikki on halvempaa kuin Suomessa.  Elintarvikkeet, vaatteet, polttoaineet, autot, asunnot ymv. ovat huomattavasti halvempia kuin Suomessa.

– Useat palvelut ovat Suomen kielellä ja jos haluaa oppia tai parantaa Englannin kielen taitoa, niin täällä on jopa ilmaisia kouluja.

– Työpaikan saanti useilla aloilla hyvin helppoa.

-Suomalaiset voivat oleskella 6 kuukautta vuodessa ilman vakituista oleskelulupaa.

– Oleskelu- ja työluvansaanti on usein paljon helpompaa, kuin monet luulevat.  Floridassa on useita tuomareita, jotka auttavat oleskelupa-asioissa. 

– Eläkeläisille lähetään eläkemaksut Suomesta suoraan USA:n tilille.

– Suomitalolla ja Kerhotalolla toimintaa Suomenkiellä runsaasti.

– Useat palvelut Suomenkielellä

– Suomalaisia lääkäreitä

– Suomalaisia lakimiehiä

– Suomalaisia autoliikkeitä

– Suomalaisia kiinteistövälittäjiä

– Terveyden huolto on erittäin hyvä.  USA:ssa on ehkä maailman parhaat laitteet ja testit.

– Asuminen rauhallista ja turvallista. 

Tällä hetkellä Floridan asuntojen hinnat ovat todella edullisia. Nyt on mahdollista tehdä todella hyvä sijoitus ja samalla päästä nauttimaan kaikista Floridan mukavuuksista.

 

HOME MAX REALTY INTERNATIONAL IS A MULTILINGUAL REAL ESTATE COMPANY

WE SPEAK ENGLISH, FINNISH, SWEDISH, POLISH, HUNGARIAN, RUSSIAN, AND SPANISH LANGUAGES

 

MUUTA FLORIDAAN

ILTALEHDEN KYSELYN MUKAAN YLI PUOLET SUOMALAISISTA HALUAA MUUTTAA ULKOMAILLE JA AURINKOON!

 

Amerikkaan muutto ei ole olleenkaan niin monimutkaista, kun monet luulevat. Tietenkin on saatava työ- ja oleskeluvat kuntoon, jos aikoo asua täällä jatkuvasti.  Turistiviisumilla täällä voi olla jopa 6 kuukautta joka vuosi.  Suurin osa asiakkaistamme viettää Floridassa noin 6 kuukautta talviaikaan. Nykyään on useita vaihtoehtoja vakituisen oleskeluluvan saantiin. 

USA:ssa on esim. E2 viisumi, jonka voi saada jos sijoittaa riittävästi esim. asuntoihin tai yritykseen.

Meillä on myynnissä YLI 1,000 yrityksiä ja myös usean perheen taloja kiinteistösijoittajille, joita ostamalla oleskeluluvan saanti helpottuu. 

Me voimme suositella tuomareita, jotka ovat erikoistuneet maahanmuuttoasiohin ja ovat hoitaneet näitä asioita asiakkaillemme.

KLIKATKAA ALLA OLEVAA HOME MAX REALTY INTERNATIONAL LOGOA JA PÄÄSETTE MEIDÄN SIVULLE, JOSSA ON MYYNNISSÄ YRITYKSIÄ ALKAEN $80,000.

 

United_States

E-2 VISA LIVE AND WORK IN THE USA

 

 

LUXURY PENTHOUSEMIAMIN LUKSUS PENTHOUSE ASUNNOT

Miamiin on tulossa lähivuosien aikana maailman hienoimmat uudet kerrostalot.  Nämä uudet biljoonien arvoiset uudet rakennukset tulevat nostamaan nykyisten asuntojen arvoja myös ja siksi nyt on todella hyvä aika ostaa asunto Miamista.  Alla on video Miamin muutamista uusista Luksusasunto taloista.

 

Me olemme myyneet vuosia luksusasuntoja Palm Beach:issa, Ft Lauderdale:ssa ja Miami:ssa ja tunnemme markkinat todella hyvin.  Nyt on hyvä aika ostaa luksusasunto Floridasta.

 

Hyvät ja turvalliset kaupat tehdään aina kokeneiden Home Max Realty International:in Floridan kiinteistökaupan ammatilaisten kanssa.

 

 

 OLETTEKO MYYMÄSSÄ FLORIDAN ASUNTOANNE?

MEILLÄ ON PALJON KÄTEISOSTAJIA !

Me olemme myyneet jälleen lähes kaikki omat listauksemme ja tarvitsemme lisää asuntoja myyntiin!

Meillä on jatkuvasti asiakkaita ympäri maailmaa ja meillä kauppa käy vaikka tiedoitusvälineet kertovat muuta USA:n asuntokaupasta.

Suurin osa ostajistamme tulee tällä hetkellä ulkomailta, Euroopasta ja Canadasta.  Paikalliset ostavat tällä hetkellä hyvin vähän asuntoja, koska pankit eivät anna kovin helpolla uusia asuntolainoja.  Lähes kaikki asiakkaamme ovat käteisostajia ja tekevät päätökset nopeasti.

Me ilmoitamme jatkuvasti ympäri maailmaa myynnissä olevia asuntojamme.  Meidän mainosbudjettimme on todella valtava ja siksi meidän kotisivullamme on huomattavasti enemmän hittejä kuukaudessa, kuin muilla alueemme kiinteistövälittäjillä.  Useat sivumme kuten: Half Moon Bay Condos For Sale ovat Googlen ykkössivulla ja siksi meillä on paljon suurempi mahdollisuus myydä asuntonne nopeasti, kuin kiinteistövälitäjällä, joka yleensä listaa asunnon vain kiinteistövälittäjien MLS systeemiin ja jää odottomaan paikallista asunnon ostajaa.  Paikallisten ostajien kanssa kaupat päättyvät yleensä siihen, kun pankki sanoo ei asuntolainalle.  Meidän ostajista noin 90% on ulkolaisia käteisostajia, jotka tulevat tänne vain ostomielessä.

Jos olette myymässä asuntoanne, muuttamassa pohjoiseen tai takaisin Suomeen, niin me voimme auttaa teitä!

Me markkinoimme asuntoanne ympäri maailmaa!!!

Zillow Local Florida Real Estate Expert

World properties logo

Proxio pro member

Ottakaa yhteyttä joko soittamalla: 1-561-540-8122 tai

e-maililla [email protected]

OLKAA HYVÄ JA KLIKATKAA ALLA OLEVAA LINKKIÄ JA SAATTE ILMAISEN ARVION ASUNTONNE TÄMÄN PÄIVÄN ARVOSTA

LIST YOUR HOME FOR SALE

.

BEST RESTAURANT OFFERS

PARHAAT RAVINTOLA TARJOUKSET 

NYT SAATTE MEILTÄ MYÖS KAIKKI FLORIDAN PARHAAT RAVINTOLOIDEN ILMAIS- JA ALENNUSKUPONGIT.  KUPONKEJA KÄYTTÄMÄLLÄ VOITTE SAADA, JOPA ILMAISIA ALKUPALOJA JA JOPA KOKONAAN YHDEN ANNOKSEN ILMAISEKSI, KUN OSTATTE YHDEN.  KUPONKEJA UUSITAAN KOKO AJAN JA NIITÄ KÄYTTÄMÄLLÄ VOITTE SÄÄSTÄÄ TODELLA PALJON RAVINTOLALASKUISTA.  KANNATTA KÄYDÄ USEIN SIVULLAMME JA NÄIN TEILLÄ ON AINA TUOREITA ALENNUSKUPONKEJA.

FINNAIRIN SUORAT LENNOT MIAMIIN FLORIDAAN

Finnair lentää Floridaan Miamiin

.

HOME MAX REALTY INTERNATIONAL

TOIMISTOMME SIJAITSEEN LANTANA:SSA SUOMI TALOA VASTAPÄÄTÄ DIXIE HIGHWAY:N JA FINLANDIA BLVD:N KULMASSA.

934 SOUTH DIXIE HWY, LANTANA FLORIDA 33462

PUHELIN: 1-561-540-8122

NYT VOITTE SOITTAA FLORIDAN KIINTEISTÖKAUPAN EXPERTEILLE PAIKALLISPUHELUN HINNALLA SUOMESTA. SKYPE NUMEROMME, JOKA KÄÄNTYY TOIMISTOOMME ON:

(09) 2316-7330

AIKAEROSTA JOHTUEN MEIDÄT TAVOITTAA PARHAITEN SUOMEN AIKAAN KELLO 18.00:N JA 24.00:N VÄLISENÄ AIKANA (USA:N AIKAAN 11.00 AM – 5.00 PM).

 

 

 

 

        
FinlandRussiaSwedishSpain