PALM BEACH JA MIAMI LUKSUSASUNNOT MEILTÄ


For sale sign

ME OLEMME ERIKOISTUNEET MYYMMÄÄN LUKSUSASUNTOJA

KUN OLETTE ETSIMÄSSÄ VAIN PARASTA LUKSUSTA MITÄ FLORIDASTA VOI SAADA, NIIN OLETTE TULLEET OIKEALLE SIVULLE.  SIVULTAMME LÖYTYVÄT MYÖS KAIKKI ETELÄ-FLORIDAN PENTHOUSE LUKSUS ARVOASUNNOT.

THE MOST LUXURIOUS REAL ESTATE IN MIAMI

LUXURY PENTHOUSE

LUXURY PENTHOUSES FOR SALE

hot-new-deals

 

TERVETULOA SUOMALAISTEN FLORIDAAN

 

Me olemme vuosia auttaneet Suomalaisia muuttamaan tänne Floridan aurinkoon.  Suomalaisten Floridassa voi todella nauttia elämästä.  Floridan Suomalaisaluella on valtavasti toimintaa.  Kiireisimpinä kuukausina on, jopa niin monia tapahtumia samana päivänä, että on vaiketa valita mitä tehdä.  Kaikkien tapahtumien lisäksi täällä voi lähes joka päivä: Uida meressä, pelata tennistä, nauttia Floridan upeista golf kentistä, jotka ovat lisäksi hyvin edullisia, grillata, saunoa……  Suomalaisten Florida on todellinen paratiisi.  Ostakaa tekin nyt oma asunto Floridasta, kun Euro on vielä huomattavasti vahvempi kun Dollari.

For sale sign

Miamiin on tulossa lähivuosien aikana maailman hienoimmat uudet kerrostalot.  Nämä uudet biljoonien arvoiset uudet rakennukset tulevat nostamaan nykyisten asuntojen arvoja myös ja siksi nyt on todella hyvä aika ostaa asunto Miamista.  Alla on video Miamin muutamista uusista Luksusasunto taloista.

 

Me olemme myyneet vuosia luksusasuntoja Palm Beach:issa, Ft Lauderdale:ssa ja Miami:ssa ja tunnemme markkinat todella hyvin.  Nyt on hyvä aika ostaa luksusasunto Floridasta.

 

Hyvät ja turvalliset kaupat tehdään aina kokeneiden Home Max Realty International:in Floridan kiinteistökaupan ammatilaisten kanssa.

 

 

MIAMIN HIENOIMMAT LUKSUSASUNNOT

hot-new-deals

REAL ESTATE SEARCH CENTER

TÄYTTÄKÄÄ VAIN ALLA OLEVA KYSELY JA ME TEEMME TÖITÄ YMPÄRI VUOROKAUDEN, JOTTA LÖYDÄMME TEILLE MIELUISEN FLORIDAN ASUNNON.

AUTOMAATTI HAKU 

[Form id=”12″]

3 Responses to “PALM BEACH JA MIAMI LUKSUSASUNNOT MEILTÄ”

  1. HOME MAX REALTY INTERNATIONAL Says:

    PALM BEACH LUKSUSASUNNOT MEILTÄ

  2. HOME MAX REALTY INTERNATIONAL Says:

    MIAMI LUKSUSASUNNOT MEILTÄ

  3. HOME MAX REALTY INTERNATIONAL Says:

    SOUTH BEACH LUKSUSASUNNOT MEILTÄ

Leave a Reply

*

        
FinlandRussiaSwedishSpain