MIAMIN MYYTÄVÄT ASUNNOT

ME OLEMME ERIKOISTUNEET MYYMÄÄN MIAMIN ASUNTOJA

  OVER 50,000 FLORIDA HOMES FOR SALE

 

THE MOST LUXURIOUS REAL ESTATE IN MIAMI

LUXURY PENTHOUSES FOR SALE

hot-new-deals

TERVETULOA SUOMALAISTEN FLORIDAAN

 

Me olemme vuosia auttaneet Suomalaisia muuttamaan tänne Floridan aurinkoon.  Suomalaisten Floridassa voi todella nauttia elämästä.  Floridan Suomalaisaluella on valtavasti toimintaa.  Kiireisimpinä kuukausina on, jopa niin monia tapahtumia samana päivänä, että on vaiketa valita mitä tehdä.  Kaikkien tapahtumien lisäksi täällä voi lähes joka päivä: Uida meressä, pelata tennistä, nauttia Floridan upeista golf kentistä, jotka ovat lisäksi hyvin edullisia, grillata, saunoa……  Suomalaisten Florida on todellinen paratiisi.  Ostakaa tekin nyt oma asunto Floridasta, kun Euro on vielä huomattavasti vahvempi kun Dollari.

For sale sign

LUXURY PENTHOUSE

MIAMIN LUKSUS PENTHOUSE ASUNNOT

Miamiin on tulossa lähivuosien aikana maailman hienoimmat uudet kerrostalot.  Nämä uudet biljoonien arvoiset uudet rakennukset tulevat nostamaan nykyisten asuntojen arvoja myös ja siksi nyt on todella hyvä aika ostaa asunto Miamista.  Alla on video Miamin muutamista uusista Luksusasunto taloista.

Me olemme myyneet vuosia luksusasuntoja Palm Beach:issa, Ft Lauderdale:ssa ja Miami:ssa ja tunnemme markkinat todella hyvin.  Nyt on hyvä aika ostaa luksusasunto Floridasta.
Hyvät ja turvalliset kaupat tehdään aina kokeneiden Home Max Realty International:in Floridan kiinteistökaupan ammatilaisten kanssa.

MIAMIN HIENOIMMAT LUKSUSASUNNOT

hot-new-deals

REAL ESTATE SEARCH CENTER

TÄYTTÄKÄÄ VAIN ALLA OLEVA KYSELY JA ME TEEMME TÖITÄ YMPÄRI VUOROKAUDEN, JOTTA LÖYDÄMME TEILLE MIELUISEN FLORIDAN ASUNNON.

AUTOMAATTI HAKU 

[Form id=”12″]

 

        
FinlandRussiaSwedishSpain