FINNAIRIN SUORAT LENNOT MIAMIIN FLORIDAAN


Finnair lentää Floridaan Miamiin

Finnair aloittaa suorat lennot Helsingistä Miamiin ensi joulukuussa. Ensimmäinen lento lähtee joulukuun 16, lennot jatkuvat maaliskuun 21 päivään asti. Reitti lennetään kahdesti viikossa, tiistaisin ja torstaisin Finnairin Airbus A340 laajarunkokoneella.

Lento lähtee Helsingistä hieman ennen 10 aamulla ja laskeutuu 10 tunnin lennon jälkeen Miamiin paikallista aikaa vähän kahden jälkeen iltapaivällä. Paluulento Miamista Helsinkiin lähtee klo 4 pm ja on Helsingissä seuraavana aamuna hieman ennen klo 9.

Tammikuun 3 päivä alkaen lentoja lisätään vielä kolmannella, lauantaisin lennettävällä yhteydellä.

Finnairin toimitusjohtaja Pekka Vauramon mukaan nyt on oikea aika aloittaa uudelleen suorat lennot Helsingistä Floridaan.  Vauramo kertoo aloituspäätökseen vaikuttaneen Etelä-Floridassa olevan suuren suomalaisen yhteiskunnan. “Suomalaiset rakastavat Floridaa, nyt heille avautuu mahdollisuus pääsä perille helpommin. Lennoista voidaan odottaa myös piristysruisketta Lapin matkailulle.”

 

TERVETULOA SUOMALAISTEN FLORIDAAN

Me olemme vuosia auttaneet Suomalaisia muuttamaan tänne Floridan aurinkoon.  Suomalaisten Floridassa voi todella nauttia elämästä.  Floridan Suomalaisaluella on valtavasti toimintaa.  Kiireisimpinä kuukausina on jopa, niin monia tapahtumia samana päivänä, että on vaiketa valita mitä tehdä.  Kaikkien tapahtumien lisäksi täällä voi lähes joka päivä: Uida meressä, pelata tennistä, nauttia Floridan upeista golf kentistä, jotka ovat lisäksi hyvin edullisia, grillata, saunoa……  Suomalaisten Florida on todellinen paratiisi.  Ostakaa tekin nyt oma asunto Floridasta, kun Euro on vielä huomattavasti vahvempi kuin Dollari.

 

ASUNTOJEN HAKUKONE

Sivujemme linkeistä on helppo valita mieluinen Floridan asunto.  Meillä on kaikki alan viimeisimmät asuntojen hakukoneet, joista teidän on helppoa etsiä Floridan asuntoja.   Voitte nykyään suurentaan asunnot ilmakuvasta ja jopa pyörittää asuntoja ympäri.  Lisäksi meidän Wak Score kartasta näette kaikki lähialueen palvelut.  Mutta jos haluatte, että me löydämme teille mieluisen asunnon, niin täyttäkää vain sivullamme oleva kaavake ja lähetämme teille kymmeniä esimerkkejä Floridan edullisista asunnoista.  Meillä on myynnissä yli 50,000 asuntoa ja niistä pystymme varmasti löytämmään teille mieluisen asunnon.  Euro on aina vain huomattavasti vahvempi, kuin Dollari ja näin saatte asunnon huomattavasti halvemma, kuin Amerikkaliset, joilla ei ole vahvoja Euro.  Vaikka joillain alueilla on jo pientä hintojen nousua, niin me pystymme löytämään teille edullisen asunnon yli 50,000:en asunnon valikoimasta.  Home Max Realty International on ainoa Suomalainen Realty Floridassa, joka on 3.n eri kiinteistövälittäjien yhdistyksen jäsen liike ja siksi sivuiltamme löytyvät kaikki: Palm Beach:in, Ft Lauderdale:n ja Miami asunnot.  Me voimme myydä kaikkia sivuiltamme löytyviä asuntoja, vaikka ne eivät olisi meidän omia listuksia.  Näin teidän ei tarvitse etsiä asuntoja mistään muualta, sillä meillä on myynnissä kaikki Etelä Floridan asunnot.

Hyvät ja turvalliset asuntokaupat tehdään aina kokeneiden Home Max Realty International:in välittäjien kanssa.  Toimistomme on Suomalaisalueen keskellä Suomi Taloa vastapäätä Lantana:ssa.

 

5 Responses to “FINNAIRIN SUORAT LENNOT MIAMIIN FLORIDAAN”

 1. HOME MAX REALTY INTERNATIONAL Says:

  FINNAIR LENTÄÄ MIAMIIN

 2. HOME MAX REALTY INTERNATIONAL Says:

  FINNAIR LENTÄÄ FLORIDAAN

 3. HOME MAX REALTY INTERNATIONAL Says:

  HELSINKI MIAMI LENNOT

 4. HOME MAX REALTY INTERNATIONAL Says:

  NYT FINNAIRILLA NOPEASTI FLORIDAAN

 5. HOME MAX REALTY INTERNATIONAL Says:

  FINNAIRIN SUORAT LENNOT MIAMIIN

Leave a Reply

*

        
FinlandRussiaSwedishSpain