Floridan asunnon myyjille

ONKO ASUNTONNE MYYMÄTTÄ?

VAIKKA KAUPPA KÄY NYT HYVIN!

 

Me olemme myyneet jälleen lähes kaikki listauksemme ja otamme taas  lisää asuntoja myyntiin!
Meillä on jatkuvasti asunnon ostajia ympäri maailmaa.

Proxio

 

KUN OLETTE MYYMÄSSÄ FLORIDAN ASUNTOANNE, NIIN TEIDÄN KANNATTAA AINA LUOTTAA KAUAN ALALLA OLLEISIIN KIINTEISTÖKAUPAN AMMATTILAISIIN, JOILLA ON KÄYTÖSSÄ VALTAVA MAINOSBUDJETTI ASUNTONNE MYYMISTÄ VARTEN.

 

HOME MAX REALTY INTERNATIONAL ON ERIKOISTUNUT MYYMÄÄN MYÖS ASUNTOJA, JOTKA EIVÄT OLE MENNEET AIEMMIN KAUPAKSI.  OLEMME JUURI MYYNEET TAAS USEITA ASUNTOJA, JOTKA OVAT OLLEET MYYNNISSÄ USEILLA ERI VÄLITTÄJILLÄ JA NIITÄ EI OLE SAATU MYYTYÄ ENNEN, KUN ME OLEMME KÄYTTÄNEET MEIDÄN MAAILMANLAAJUISTA MARKKINOINTISYSTEEMIÄMME.  SYY MIKSI ME MYYMME PALJON ASUNTOJA, JOTKA OVAT OLLEET KAUAN LISTATTUINA, EIKÄ NIITÄ OLE SAATU MYYTYÄ JOHTUU SIITÄ, ETTÄ MEILLÄ KÄYTÖSSÄ VALTAVA MAINOSBUDJETTI ASUNTOJEN MYYNTIÄ VARTEN.  MAAILMANLAAJUINEN MAINOSKAMPANJAMME TUO MEILLE VIIKOITTAIN ULKOLAISIA JA PAIKALLISIA KÄTEISOSTAJIA.

 

JOS HALUATTE VIHDOIN MYYDÄ ASUNTONNE, NIIN TEIDÄN KANNATTAA OTTAA YHTEYTTÄ HOME MAX REALTY INTERNATIONAL ASUNTOKAUPAN AMMATTILAISIIN. 

 

KIINTEISTÖKAUPPA ON MUUTTUNUT JA TÄNÄ PÄIVÄNÄ PARHAAT KÄTEISOSTAJAT TULEVAT USA:N ULKOPUOLETA.  ME OLEMME ERIKOISTUNEET TEKEMÄÄN KAUPPAA ULKOLAISTEN OSTAJIEN KANSSA JO TOISTAKYMMENTÄ VUOTTA.  MEIDÄN VÄLITTÄJÄMME PUHUVAT USEITA ERI KIELIÄ KUTEN: ESPANJAA, ITALIAA, SAKSAA, VENÄJÄÄ, PUOLAA, RUOTSIA, TANSKAA JA TIETENKIN SUOMEA. SIKSI MEIDÄN ON HELPPO TOIMIA ULKOLAISTEN ASIAKKAIDEN KANSSA.

 

ME EMME LISTAA ASUNTOANNE VAIN KIINTEISTÖVÄLITTÄJIEN MLS SYSTEEMIN, VAAN ASUNTONNE TULEE MLS LISTAUKSEN LISÄKSI NÄKYMÄÄN TUHANSILLE SIVULLE YMPÄRI MAAILMAA.  MYÖS KAIKILLE KIINTEISTÖKAUPAN MEGA SIVULLE KUTEN: REALTOR.COM, TRULIA JA ZILLOW.  ME KÄYTÄMME TODELLA PALJON AIKAA JA RAHAA, JOTTA ASUNTONNE NÄKYISI MAHDOLLISIMMAN HYVIN KAIKKIALLA MAAILMASSA.  SIKSI NETTISIVULLAMME ON HUOMATTAVASTI ENEMMÄN HITTEJÄ YMPÄRI MAAILMAA, KUIN MUILLA ALUEEMME KIINTEISTÖFIRMOILLA. OLEMME HAKUKONEIDEN ENSIMMÄISELLÄ SIVULLA LÄHES KAIKKIALLA MARKKINOINTIALUEELLAMME. USEILLA SIVUILLA KUTEN ESIM: HALF MOON BAY CONDOS FOR SALE SIVULLA OLEMME GOOGLEN YKKÖSPAIKALLA.  GOOGLEN YKKÖSSIVULLA OLEMINEN TAKAA TEILLE, ETTÄ MYYNNISSÄ OLEVAN ASUNTONNE NÄKEE MAHDOLLISIMMAN MONI OSTAJA JA NÄIN ASUNTONNE MYYDÄÄN NOPEAMMIN.  MEILLÄ ON MYÖS YLI 100 YHTEISTYÖKUMPPANIA YMPÄRI MAAILMAA, JOTKA LÄHETTÄVÄT MEILLE FLORIDAN ASUNNON OSTAJIA JATKUVASTI.  TEEMME MYÖS VELOITUKSETTA ASUNNOSTANNE ESITTELYVIDEON JA NÄIN MILJONAAT OSTAJAT YMPÄRI MAAILMAAN PÄÄSEVÄT TUTUSTUMAAN ASUNTOONNE, VAIKKA EIVÄT OLE VIELÄ TÄLLÄ HETKELLÄ FLORIDASSA.

 

ME EMME VAIN LISTAA ASUNTOANNE MYYNTIIN, VAAN ME MYYMME SEN.

Jos olette myymässä asuntoanne, muuttamassa pohjoiseen tai takaisin Suomeen, niin me autamme teitä myymään asuntonne!

I'm a Pro on Trulia

World properties logo

Proxio pro member

Call us now

NYT VOITTE SOITTAA ILMAISEKSI TIETOKONEELTANNE FLORIDAN KIINTEISTÖKAUPAN AMMATTILAISILLE.  KLIKATKAA VAIN ALHAALLA VASEMMALLA OLEVAA CALL OR CHAT PAINIKETTA.  KUN IKKUNA AUKEAA, NIIN KLIKATKAA ALHAALA OLEVAA PUHELIN PAINIKETTA.  SITTEN CALL FROM COMPUTER JA LOPUKSI CLICK TO CONNECT JA TEILLE ILMAINEN PUHELU TULEE TOIMISTOMME.  PARAS AIKA SOITTAA ON 18.00 – 24.00 SUOMEN AIKAAN.

 

Me markkinoimme asuntoanne ympäri maailmaa!!!

 

2% LISTING COMMISSION *

 

Logo

LOCAL EXPERTS

Worldwide buyers

GLOBAL CLIENTS

 

 

Ottakaa yhteyttä Suomeksi, joko soittamalla: 1-561-540-8122 tai

HOME MAX REALTY INTERNATIONAL

TOIMISTOMME SIJAITSEEN LANTANA:SSA SUOMI TALOA VASTAPÄÄTÄ DIXIE HIGHWAY:N JA FINLANDIA BLVD:N KULMASSA.

e-mail: [email protected]

 

        
FinlandRussiaSwedishSpain